ONZE NIEUWSTE APPARATEN 'connected' fitness; verbonden met internet én met je tracker!

ExcitePlusVario bij Palestra Fitness Roden

Excite+ Vario volgt je stap op unieke wijze en stelt zich automatisch in op jouw bewegingspatroon. Dankzij deze afwisselende beweging geniet je met het innovatieve zelfstartsysteem vanaf de eerste stap van een brede verscheidenheid aan oefeningen .

TechnoGym Top bij Palestra Fitness Roden

Excite+ Top biedt de beste cardiovasculaire bovenlichaamstraining op de markt. Dankzij een training waarbij je het bovenlichaam draait, kun je je fitheid, spierkracht en uithoudingsvermogen verhogen en de vorm van jouw bovenlichaam verbeteren.

ExcitePlusRunNow bij Palestra Fitness Roden

Wil je afvallen? De inhoud van je longen vergroten? Je bil- of beenspieren verstevigen? Door met verschillende snelheden en hellingen te hardlopen of wandelen, kun je afvallen, je lichaam verstevigen, je hart en gewrichten in vorm houden en zelfs trainen voor een marathon!

ExitePlusSynchro bij Palestra Fitness Roden

De Excite® Synchro bootst de beweging na die je lichaam maakt tijdens het lopen of hardlopen. De natuurlijke elliptische beweging zorgt voor een uiterst effectieve cardiotraining.

ExcitePlusBike bij Palestra Fitness Roden

Geniet van het gevoel van het rijden op een echte fiets! De biomechanica en het ergonomische ontwerp bieden een scala aan posities om je prestaties te verbeteren.

Polar Loop activity tracker voordelig bij Palestra Fitness Roden

Uniek bij onze FitnessDeals is de mogelijkheid om te upgraden met een FitnessTracker. We hebben daarvoor de fantastische fitness horloges en bandjes van Polar. Maar je kunt ook je eigen tracker aansluiten.