TIJD VOOR JOUW FITNESSDEAL

Een gezonde leefstijl met lekker bewegen waar en wanneer jij wilt. Dat is het doel van onze FitnessDeals.

Bij Palestra geen inschrijfgeld, verstikkende contracten of beperkt sporten op daluren.

Wij stellen met jou een op jouw wensen afgestemd programma samen: je persoonlijke FitnessDeal.

Jouw bewegingscoach

Je krijgt bij ons een persoonlijke coach die ook op het ‘brede plaatje’ let. En we houden van eerlijke taal. De meeste sporters beginnen enthousiast en stoppen dan later weer.

We doorbreken dat patroon graag met een realistisch programma. We willen dat bewegen voor jou een normaal onderdeel van een gezonde leefstijl wordt.

Daar gaan we samen voor!

Bewegen wanneer jij wilt

Je FitnessDeal nemen we letterlijk: het is een afspraak tussen jou en je coach. Daarom duurt een FitnessDeal altijd drie maanden. Die heb je immers minimaal nodig om resultaat te zien.

Op basis van jouw conditie en je wensen bepalen we wie jouw bewegingscoach wordt. Zo nodig doen we een fitness check en we zorgen dat je gegevens in onze fitness cloud staan. Je Deal geeft je recht op het afgesproken aantal FitnessDeal workouts. Wanneer je die gebruikt, dat is helemaal aan jou!

Nieuwste apparatuur

We werken met de nieuwste generatie fitnessapparatuur van TechnoGym. Met de begeleiding van onze coaches, de beste garantie voor effectief fitnessen.

Veel apparaten zijn aangesloten op snel internet. Hierdoor kun je je ‘moves’ registreren in de cloud en later op je FitnessApp terugzien. Met de app registreer je ook je workouts buiten het fitnesscentrum. Zou hou je eenvoudig overzicht op al je inspanningen!

Keeke van Reijendam
Keeke van Reijendam of één van haar collega’s wordt jouw bewegingscoach.
technogym app bij Palestra Fitness Roden
Met onze app hou je overzicht op al je workouts binnen én buiten het fitnesscentrum.
ExcitePlusVario bij Palestra Fitness Roden
Bij Palestra sport je met de nieuwste apparatuur.

Inbegrepen bij jouw FitnessDeal

Harry Brouwer

Fysiotherapeut

Voucher

Je ontvangt bij jouw FitnessDeal een consult met onze fysiotherapeut t.w.v. € 19.95. Onze ‘fysio’ biedt: Mulligan Concept, dry needling, massage, fysiotechniek en oefentherapie.

Hennie van de Looi

Voedingscoach

Voucher

Je FitnessDeal geeft je recht op een consult bij onze voedingscoach t.w.v. € 19,95. Daarnaast bieden we het ReSize voedingsprogramma waarmee we je voorzien van handige recepten voor een gezonde levensstijl.

Sauna bij Palestra Fitness Roden

Ontspanning

Voucher

Gezond leven draait niet alleen om inspanning. Onze gemoedelijke sfeer is inclusief koffie, thee & energy drinks én onze sauna. Geniet ervan!

Polar fitness horloge

FitnessTracker

Optie

Uniek bij onze FitnessDeals is de mogelijkheid om te upgraden met een FitnessTracker. We hebben daarvoor de fantastische fitness horloges en bandjes van Polar. Maar je kunt ook je eigen tracker aansluiten.